Sävsjö kommunvapen

Flytta till Sävsjö

Flytta till Sävsjö

Hus som flyttas

Att flytta till en annan kommun eller ett annat land är en spännande resa. Det finns mycket att tänka på, och mycket att planera inför starten av det nya livet. Inflyttarservice finns för dig. Vi kan vägleda dig, ge dig tips och information både inför flytten och när du är på plats och vi vill fungera som en värdefull informationscentral. I vårt livsstilsmagasin, Tillsammans - om Sävsjö, kan du läsa mer om det goda livet i Sävsjö kommun, närheten till det stora i livet och hur de småländska skogarna förädlas till långt mer än bara röda stugor.

Några röster från nyinflyttade: 
"Bra boende, bra skola och bra jobb." "Naturskönt och nära till jobbet." "Trevligt med billigt boende." "Vart vi än ringer blir vi väl bemötta." "Positivt med en företagsvänlig kommun."

När du har flyttat till Sävsjö kommun får du efter några veckor ett välkomstbrev från oss med information om kommunen och olika besöksmål. Men du är alltid välkommen att ringa eller skicka mejl om du har flera frågor.

Jag vill bli kontaktad

Att flytta är ett stort steg i tillvaron och det finns många kontakter som behöver tas. Därför har vi samlat bra och matnyttig information på dessa sidor. Du är välkommen att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller synpunkter.


Kontaktuppgifter *
User informationSenast uppdaterad: 2018-09-11