Sävsjö kommunvapen

Personal

Personal

Det är vi som arbetar på Förskolan Fantasia

Lina: "På Fantasia är det roligt och spännande och varje dag är en ny utmaning!"

Emma: (föräldraledig) "Fantasia är en härlig mötesplats för både barn, föräldrar och pedagoger. Många goa skratt och bra gemenskap. Roligt att följa/vara med barnen dagligen och se dem utvecklas."

Marie: "En rolig utmaning varje dag är att upptäcka barns nyfikenhet i olika miljöer, både inne och ute."
Charlotte K: "Varje dag är unik! Genom mötet med alla barn och pedagoger på Fantasia kan vi dagligen upptäcka något stort tillsammans som får oss att växa i kunskap."Vivi-Anne: "Det som ger mig mest inspiration i arbetet på Fantasia är mötet med barnen och pedagogerna. Det är en förmån att få vara en del i barnens utveckling och ge dem verktyg till deras framtida liv."Frida: "Ingen dag är den andra lik. Det är roligt och givande."

Yvonne: "Att få möjlighet att arbeta på Fantasia som förskollärare, efter så många år i familjedaghem, känns väldigt roligt och upplyftande."Catarina: "Att arbeta på Fantasia är väldigt givande. Varje dag fylls med upptäckarglädje och nyfikenhet!"Charlotte L:"På Fantasia är varje dag en utmaning. Det är härligt att få se barnen utvecklas och att ta del av deras funderingar."Stania: "På Fantasia råder det ett gott samarbete. Jag tycker om att arbeta nära både barn och vuxna."Senast uppdaterad: 2017-03-07